tisdag 8 december 2009

Bygg update



Ett litet intressant fenomen har uppdagats. När det inte händer något på bygget har man inte mycket att blogga om. Och när det inte händer mycket på bygget så har man inte tid att blogga ....

Här kommer i alla fall ett litet bildbevis på att väggarna börjar att ta form där uppe. Lilla kioskbåset till vänster i bild kommer att bli mitt kontor och "inspirationsrum" - där jag kan sy och dona och fixa.

Den glesa väggen till höger är väggen mellan vardagsrum och badrum.



Och här är en bild från andra hållet som visar vårt stora öppna vardagsrum. Här kommer det inte att bli några väggar.

I morgon kommer väggarna på övervåningen att vara färdigreglade och gipsade på ena sidan. Torsdag, fredag är det dags för elektrikern att komma in. Och torsdag är det ny besiktning av golvet som vi haft lite problem med.

En lite kul grej hände idag. Vi har ju hållt på och städat och grejat där upp på kvällstid. Grannen rakt över gatan kom och ringde på och undrade om vi kunde rikta bygglampan åt andra hållet. De har fått sitta med neddragna persienner för att kunna se något på TV:n för vi riktat vår bygglampa rätt in i deras vardagsrum. Och då ligger ändå deras hus kanske 50 meter härifrån på andra sidan gatan. Lite pinsamt faktiskt.